Verkoop
Desktop - Laptop - Tablet

Bent u op zoek naar een nieuwe vaste computer, laptop of tablet?
Bij Max Poelman DE ICT'er bent u aan het goede adres. Door onze persoonlijke service kunnen wij advies geven die geheel aansluit op uw wensen. Van een enkel systeem tot een gehele kantoorinrichting.

Reparatie
Desktop - Laptop - Tablet

Ervaart u een trage pc, vreemde foutmeldingen of is een onderdeel defect geraakt. Kom met uw product langs en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij staan voor alle vragen open.

Camera beveiliging

Camerabeveiling wordt steeds belangrijker bij bedrijven, maar ook particulieren.
Door de hoeveelheid producten die op de markt verkrijgbaar zijn, is daardoor de juiste producten niet meer te herkennen.

Door de samenwerking met onze partners kunnen wij een gehele omgeving voor u ontwerpen en realiseren op uw eisen en wensen. Dit doen wij door het hebben van een kennismakingsgesprek. Hierin leggen we de opties uit de wij u kunnen bieden voor uw gewenste situatie, maar ook geven we u een inzicht in de bijgeleverde software. Wat kunt u verwachten en waar dient u rekening mee te houden.


WiFi - BEKABELING

In deze tijd is het woord WiFi niet meer weg te denken. Door het ruime aanbod aan apparatuur  wat wordt verkocht is het bijna niet meer te snappen wat nou wel of niet juist is voor uw situatie. Bij ons kunt u terecht voor een geheel vrijgevende inspectie op uw huis, maar ook zakelijke netwerk. Door de samenwerking met o.a. de merken TP-Link en Ubiquiti zorgen wij voor een business-class kwaliteit en snelheid.